За хабар поліції на Вінниччині засуджено водія

Новини Вінниці / За хабар поліції на Вінниччині засуджено водія

Чималий штраф на Вінниччині призначено судом водієві, який пропонував поліцейським грошові кошти за уникнення адміністративної відповідальності через перебування за кермом у нетверезому стані. Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, чоловіку доведеться сплатити 8,5 тисяч гривень.

Чималий штраф на Вінниччині призначено судом водієві, який пропонував поліцейським гроші за уникнення адміністративної відповідальності через перебування за кермом у нетверезому стані. Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, чоловіку доведеться сплатити 8,5 тисяч гривень.

Бершадською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 24-річного чоловіка, який в березні цього року, порушивши вимоги Правил дорожнього руху України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, чотири рази пропонував правоохоронцям кошти, аби ті не складали адмінматеріалів. Склали і слідчо-оперативну групи викликали…

Зазначені обставини доведені в суді і за результатами судового розгляду водія визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.369 КК України.

Макс Мельник

16 липня, 2020