За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці сьогодні ввечері на майдані Небесної сотні усіх охочих пригощали кавою. Особливо раді були бачити військових та ветеранів АТО/ООС, адже саме для них влаштували цей своєрідний флешмоб у День Збройних Сил України.

У Вінниці сьогодні ввечері на майдані Небесної сотні усіх охочих пригощали кавою. Особливо раді були бачити військових та ветеранів АТО/ООС, адже саме для них влаштували цей своєрідний флешмоб у День Збройних Сил України.

За словами однієї з ініціаторок акції пані Тетяни, організатори хотіли привітати військовослужбовців таким незвичним способом та просто разом зібратися і поспілкуватися. 

«Хотілося зібратися разом з військовими, поспілкуватися, привітати їх, привернути увагу до Дня ЗСУ не лише в якихось офіційних рамках, сказати людське «дякую» за їхню працю, за їхній вибір, за те, що вони робили і будуть робити, за їхню відвагу», - говорить пані Тетяна.

Серед таких військових – учасник бойових дій Олександр "Гром" Грамарчук. Але він не лише пригощався кавою, а й сам був серед організаторів зустрічі. Як і два роки тому, коли проводили першу «Каву на Майдані» у Вінниці.

«У Вінниці ми тоді таку акцію проводили в парку біля фонтану. Сьогодні ми теж запросили сюди ветеранів, військовослужбовців попити з нами кави, поспілкуватись», - зазначив атовець.

Спілкувалися ветерани та волонтери переважно про те, що чекає Україну вже за кілька днів – коли в Парижі відбудеться зустріч «нормандської четвірки». Говорили й про попереджувальні акції у Києві та Вінниці, які напередодні та в день форуму в Парижі збираються провести учасники російсько-української війни, аби не допустити капітуляції України.  

Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / За «Кавою на Майдані» у Вінниці ветерани АТО, військові та волонтери говорили про «нормандські» кроки Зеленського та їхні наслідки (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

6 грудня, 2019