За гроші американських платників податків видали корисну для вінницьких депутатів методичку

Новини Вінниці / За гроші американських платників податків видали корисну для вінницьких депутатів методичку

Інститут Політичної Освіти, який є партнером програми USAID DOBRE, видав посібник «Як бути ефективним депутатом». В збірці мова йде про організацію влади в місцевій раді, права та обов‘язки депутатів.

Інститут Політичної Освіти, який є партнером програми USAID DOBRE, видав посібник «Як бути ефективним депутатом». В збірці мова йде про права та обов‘язки депутатів.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької облради.

«Це видання містить глави, які розкривають питання організації влади в місцевій раді, сутність та значення її регламенту, обов’язки та права депутатів, особливості статусу та роботи виконавчих комітетів, проведення пленарних засідань і засідань постійних комісій. Такий виклад покликаний сформувати цілісний погляд на місцеву владу. Також книга поєднує в собі знання експертів Інституту Політичної Освіти, які накопичені через дослідження роботи місцевих рад різних областей України та вивчення досвіду іноземних країн», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що видання дійсно дуже цікаве, написане «живою» мовою, гарно проілюстроване.

Ось, наприклад, чого тільки варті «депутатські інструменти» в одному дипломаті – яскраво, доступно, і легко запам‘ятовується.