За два дні вінницькі поліцейські повернули додому трьох зниклих дітей

Новини Вінниці / За два дні вінницькі поліцейські повернули додому трьох зниклих дітей

Трьох зниклих дітей повернули днями додому вінницькі поліцейські. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області. Так, за минулу добу правоохоронці знайшли двох 14-річних підлітків у Вінниці. А 15-річну крижопільчанку розшукали в суботу, 1 серпня.

Трьох зниклих дітей повернули днями додому вінницькі поліцейські. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Так, за минулу добу правоохоронці знайшли двох 14-річних підлітків у Вінниці. А 15-річну крижопільчанку розшукали в суботу, 1 серпня.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, 3 серпня до поліції з повідомленнями про зникнення дітей звернулись дві вінничанки. Одна з жінок розповіла, що її 14-річний син після прогулянки не повернувся додому ночувати. Відпрацювавши коло спілкування хлопця, поліцейські знайшли підлітка у його товариша.

Ще один 14-річний вінничанин після конфлікту з матір`ю втік з дому. Після кількох годин пошуків дитину знайшли поліцейські у дворах неподалік місця проживання.

15-річна мешканка Крижопільського району на кілька днів приїхала до обласного центру до родичів, а 31 липня пішла від них та перестала виходити на зв'язок. Пошуки дитини тривали протягом усієї ночі. Вранці наступного дня зниклу розшукали.

Загалом з початку року поліцейські Вінниччини повернули додому 253 зниклих дитини.

Сергій Маламура

4 серпня, 2020