За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)

Новини Вінниці / За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)

У Тульчині та Ямпільському районі, що на Вінниччині, під час пожеж постраждало двоє людей. Наразі потерпілі знаходяться під наглядом лікарів.

У Тульчині та Ямпільському районі, що на Вінниччині, під час пожеж постраждало двоє людей. Наразі потерпілі знаходяться під наглядом лікарів.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС у Вінницькій області, 16 листопада о 14:27 надійшло повідомлення, що на вул. Артоболевського в м. Тульчин з квартири на четвертому поверсі йде дим.

Прибувши на місце виклику, й розпочавши роботи з ліквідації пожежі в одній із кімнат помешкання бійцями ДСНС було виявлено непритомну людину. Постраждалого чоловіка 1957 р.н. було винесено із задимленої квартири та передано працівникам екстреної медичної допомоги.

Вже о 14:45 пожежу було локалізовано, а о 14:48 - ліквідовано.

Того ж дня, сталося загоряння житлового будинку на вул. Перемоги в с. Писарівка Ямпільського району.

В ході розвідки рятувальниками було встановлено, що горить кімната житлового будинку площею близько 20 кв.м, де було виявлено потерпілого 69-річного чоловіка, який отримав опіки тіла.

Наразі постраждалий знаходиться в реанімаційному відділенні Ямпільської ЦРЛ.

О 21:17 пожежу локалізовано, а о 21:30 ліквідовано.

В першому випадку ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газових приладів, в другому - необережне поводження з вогнем власника будинку.

Відомо, що до ліквідації даних пожеж від ДСНС залучалося 10 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.

Новини Вінниці / За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)Новини Вінниці / За добу в пожежах на Вінниччині постраждали двоє людей (ФОТО)
Ірина Заіковата

17 листопада, 2020