За 19 мільйонів: у Вінниці біля Палацу дітей та юнацтва зводять футбольне поле з трибунами (ВІДЕО)

Новини Вінниці / За 19 мільйонів: у Вінниці біля Палацу дітей та юнацтва зводять футбольне поле з трибунами (ВІДЕО)

Восени біля Палацу дітей та юнацтва мають відкрити сучасне футбольне поле з трибунами на 439 місць. Там встановлять камери спостереження, поруч облаштують стоянку для автомобілів. На стадіоні буде гарна система освітлення, під трибунами – зручні роздягальні, санвузли. Словом, створять гарні умови для юних спортсменів та глядачів. Усе необхідне для облаштування поля вже закуплено. Будівельні роботи, які почалися у березні, тривають. Зведення цього стадіону має завершитися до початку нового навчального року. Про сучасний стадіон для вінницьких школярів та як триває його зведення – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Восени біля Палацу дітей та юнацтва мають відкрити сучасне футбольне поле з трибунами на 439 місць. Там встановлять камери спостереження, поруч облаштують стоянку для автомобілів. На стадіоні буде гарна система освітлення, під трибунами – зручні роздягальні, санвузли. Словом, створять гарні умови для юних спортсменів та глядачів.

Усе необхідне для облаштування поля вже закуплено. Будівельні роботи, які почалися у березні, тривають. Зведення цього стадіону має завершитися до початку нового навчального року.

Про сучасний стадіон для вінницьких школярів та його зведення – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

18 травня, 2018