З початку карантину на Вінниччині виявлено 184 одиноких людей похилого віку

Новини Вінниці / З початку карантину на Вінниччині виявлено 184 одиноких людей похилого віку

Карантинні заходи спонукали як соціальні служби, так і безпосередньо людей поважного віку, що не мають сторонньої підтримки, до пошуків один одного. Таким чином, з початку карантину на Вінниччині виявлено 184 одиноких людей похилого віку. Про це у Facebook написала заступниці голови вінницької ОДА Наталія Заболотна.

Карантинні заходи спонукали як соціальні служби, так і безпосередньо людей поважного віку, що не мають сторонньої підтримки, до пошуків один одного. Таким чином, з початку карантину на Вінниччині виявлено 184 одиноких людей похилого віку. Про це у Facebook написала заступниця голови Вінницької ОДА Наталія Заболотна.

«В області соціальну послугу догляду вдома отримують 17882 особи похилого віку та осіб з інвалідністю. Від початку карантину додатково виявлено 184 одиноких осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, які потребують допомоги, з них 104 стали клієнтами територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)/ центрів надання соціальних послуг», - зазначила посадовиця.

Саме у цієї категорії людей перебіг COVID-19 може бути складним, тому людям не радять залишати помешкання. А соціальні працівники допоможуть.