З молотком на пенсіонерку: на Вінниччині затримали жінку, яку підозрюють у розбої

Новини Вінниці / З молотком на пенсіонерку: на Вінниччині затримали жінку, яку підозрюють у розбої

Вранці 15 лютого у селі Телелинці Жмеринського району Вінниччини на 81-річну місцеву мешканку скоєно напад. З молотком на пенсіонерку напала її 33-річна родичка, якій терміново були потрібні гроші. Не отримавши бажаного, нападниця пішла «святкувати» до односельчан.

Вранці 15 лютого у селі Телелинці Жмеринського району Вінниччини на 81-річну місцеву мешканку скоєно напад. Із молотком на пенсіонерку напала її 33-річна родичка, якій терміново були потрібні гроші. Не отримавши бажаного, нападниця пішла «святкувати» до односельчан.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернулася сама потерпіла. Літня жінка розповіла, що, завітавши до подвір’я, родичка розбила молотком скло у вікні. Коли господарка вийшла на двір, гостя почала її лупцювати та вимагати віддати гроші. Заощаджень у пенсіонерки не було, тому нападниця пішла ні з чим… А от хазяйку будинку госпіталізували.

Нападницю затримали за кілька годин у цьому ж селі. Зі знайомими вона розпивала спиртні напої. Жінку затримано. Їй оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (розбій), за що передбачено до 7 років ув’язнення.

Макс Мельник

17 лютого, 2020