«З лави запасних» до Вінницької обласної ради увійдуть очільники агропідприємств, директорка школи, ФОП та дві безробітні жінки

Новини Вінниці / «З лави запасних» до Вінницької обласної ради увійдуть очільники агропідприємств, директорка школи, ФОП та дві безробітні жінки

У складі депутатського корпусу Вінницької обласної ради корпусу заміна. «З лави запасних» мандати отримають - очільники агропідприємств, директорка школи, ФОП та безробітні

У складі депутатського корпусу Вінницької обласної ради заміна. «З лави запасних» мандати отримають очільники агропідприємств, директорка школи, ФОП та безробітні. 

Вінницька обласна територіальна виборча комісія на підставі отриманих заяв повідомила про реєстрацію обраних депутатів Вінницької обласної ради 8 скликання та про визнання обраним наступного за черговістю кандидата в депутати.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Визнані такими, що не набули депутатського мандата Вінницької обласної ради VIII скликання від Вінницької обласної організації політичної партії «За майбутнє» нардеп Петро Васильович Юрчишин та підприємець Олександр Васильович Кубряк з міста Хмільник.

Замість них до обласної ради «увійдуть»: Олег Дмитрович Дяченко – директор ТОВ «Богданівське» з села Мазурівка Тульчинського району та Світлана Миколаївна Павлуник – директорка середньої школи№1 у місті Калинівка.

З «Батьківщини» від депутатського мандату офіційно відмовились народний депутат, очільник місцевого обласного осередку ВО «Батьківщина» нардеп Олег Леонідович Мейдич та Андрій Юрійович Мельник, який виконує обов‘язки очільника «Тульчинського бюро технічної інвентаризації».

Їхні місця в депкорпусі обласної ради займуть: Володимир Михайлович Гнатишен з «Агрокряжа» з Могилів-Подільського району та Ігор Іванович Яцина – ФОП, місцем проживання зазначено Вінницький район Вінницької області.

Щодо «Опозиційної платформи - За життя», то від депутатського мандату у Вінницькій обласні раді відмовився киянин, нардеп Ігор Петрович Кісільов та директорка ТОВ «Грандлітоїл» Вікторія Василівна Літвінчук з Вінниці.

ТВК на їхні місця затвердила двох безробітніх жінок - це Сніжана Петрівна Войтко та Вікторія Броніславівна Поліщук. Місцем проживання вказано Вінницький район Вінницької області.