З камери схову у Вінниці «мисливець за сумками» викрав гроші: зловмисник не врахував відеонагляд

Новини Вінниці / З камери схову у Вінниці «мисливець за сумками» викрав гроші: зловмисник не врахував відеонагляд

У Вінниці з камери схову супермаркету по проспекту Юності зловмисник викрав сумку з особистими речами містянки. Жінка тримала там велику суму коштів. Викрити крадія допоміг відеонагляд. За кадрами правоохоронці впізнали «знайомого» - раніше судимого 23-річного жмеринчанина.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, жінка розповіла, що залишила сумку, у якій знаходився гаманець з грошима в сумі 200 доларів та 2 000 гривень, у камері схову та пішла до торгової зали. Повернувшись, побачила, що комірка відчинена, а її речей немає.

На місці злочину поліцейські встановили, що зловмисник викрав речі потерпілої, пошкодивши замок камери для зберігання речей. Завдяки записам з камер відеоспостереження, встановлених у магазині, поліцейські ідентифікували особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 23–річний жмеринчанин, який тимчасово перебував у справах в обласному центрі. Затримали його 17 листопада по вулиці Київській під час відпрацювання території обслуговування.

На той час гроші вінничанки зловмисник вже витратив на власний розсуд. 

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України, що передбачає до 8 років позбавлення волі. 

Макс Мельник

18 листопада, 2022