З Чехії передали до Вінниці генератор потужністю 260 кВт

Новини Вінниці / З Чехії передали до Вінниці генератор потужністю 260 кВт

Відтепер Вінниця має резервний генератор потужністю 260 кВт. Він дозволить забезпечувати автономне живлення об’єктів критичної інфраструктури у разі знеструмлення. В умовах війни це надзвичайно важливо.

«Передали агрегат з Чехії. Вдячний представництву Міжнародної дипломатичної місії публічної дипломатії в Чеській Республіці, керівнику Володимиру Космині та його заступнику Вадиму Кирничному за таку потрібну допомогу. Нагадаю, що у квітні цього року наше місто підписано Меморандум про співпрацю з представництвом місії і вже зараз маємо результат спільної роботи», - зазначив мер.

За його словами, з Праги генератор доставили силами муніципалітету. Він працював на місцевому водоканалі, призначений для вирішення проблем з енергопостачанням на великих промислових об’єктах.

«Наші фахівці кажуть: агрегат у чудовому технічному стані. Обладнання такої потужності на муніципальних підприємствах досі не було. Тож на випадок екстрених ситуацій його зможуть використати для котельні, водоканалу, лікарень тощо. Робимо усе, щоб у місті була стабільність і мешканці отримували безперебійні послуги», - зауважив С.Моргунов, додавши, що місто продовжує співпрацю з нашими партнерами з Чехії.

Новини Вінниці / З Чехії передали до Вінниці генератор потужністю 260 кВт Новини Вінниці / З Чехії передали до Вінниці генератор потужністю 260 кВт Новини Вінниці / З Чехії передали до Вінниці генератор потужністю 260 кВт Новини Вінниці / З Чехії передали до Вінниці генератор потужністю 260 кВт
Олеся Рудницька

9 травня, 2022