З будівлі ОДА у Херсоні зник російський триколор

Новини Вінниці / З будівлі ОДА у Херсоні зник російський триколор

У Херсоні з будівлі обласної державної адміністрації таємничо зник прапор Російської Федерації. Світлини, зроблені 3 листопада, наочно «демонструють» відсутність ганчірки-триколора.

«Херсонська обласна державна адміністрація. Фото зроблене сьогодні. Таємниче зникнення самі розумієте чого… Херсон був, є і буде тільки українським. І якщо не ми, так самі знімете свої ганчірки», - повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Також у мережі повідомляють, що окупанти залишили свої блокпости у Чорнобаївці, Степановці, Білозерці. Колаборант Стрємоусов, який виконує функції заступника гауляйтера регіону, заявив, що російські війська будуть відходити з Херсону на лівобережжя Дніпра та порадив зрадникам якомога скоріше залишити місто.

Також росіяни відселюють людей з 15-кілометрової зони поблизу лівого берега Дніпра.

Нагадаємо, раніше російська «адміністрація» перебазувалась з Херсону до Скадовська та Генічеська. На лівому березі окупанти облаштували «лінію Мажино», сподіваючись утримувати її та підступи до Криму. До цього їх спонукав контрнаступ ЗСУ на півночі та заході області, а також руйнація мостів через ріку.

Олег Верлан

3 листопада, 2022