Юні Вінничани привезли «золото», «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті України з тхеквандо

Новини Вінниці / Юні Вінничани привезли «золото», «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті України з тхеквандо

У Луцьку відбувся чемпіонат України з тхеквандо, де юні спортсмени з різних регіонів країни продемонстрували свою майстерність та визначили найкращих серед себе. Спортсмени з Вінниччини також взяли активну участь у цьому заході та здобули значні успіхи.

На чемпіонаті України з тхеквандо в Луцьку відзначилися представники Вінниччини, які продемонстрували високий рівень підготовки та визначилися серед переможців у різних вагових категоріях.

У категорії кадетів золоті медалі здобули: Ярослав Вечірко, Євгенія Базяк та Анна Сорчан. Другі місця посіли Надія Кузнєцова та Тимур Качуринський, а треті - Марк Колчак.

Серед юнаків перші місця зайняли Артем Якименко, другі - Аріна Гріша, Анастасія Семенюк, Анна Петрунько, Назар Кондратюк, Вадим Олійник, та треті - Еліза Човган, Артем Бичок, Арсеній Сліпенко, Анастасія Авраменко, Михайло Закусілов, Іван Богутенко та Макар Загалило.

У категорії молодших юнаків золоті медалі вибороли Артур Мазур, Анастасія Трофімчук та Римма Нариженко. Другі місця посіли Євгенія Космина, Володимир Балахмей, Гліб Яценко, Артем Вальчук, Максим Пивовар, а треті - Ілона Гриб та Гордій Войтович.

За такі високі результати вихованців радує весь регіон, підтверджуючи високий рівень спортивної підготовки та талановитості вінницьких спортсменів. Їхні перемоги стають справжньою пишністю для міста та області.

Михайло Білик

14 березня, 2024