Його хіти зараз найпопулярніші! Харизматичний CHEEV 1 липня приголомшить Вінницю

Новини Вінниці / Його хіти зараз найпопулярніші! Харизматичний CHEEV 1 липня приголомшить Вінницю

Надзвичайний CHEEV 1 липня з великим концертом «Гарно так» виступить у Вінниці!

Неймовірна краса мелодійних балад та ритмічних бітів! 1 липня о 18.00 у театрі ім. Садовського стильний і талановитий CHEEV подарує всім незабутній вечір, сповнений чуттєвого вокалу, емоційної лірики і сучасних танцювальних хітів.

— Будемо співати разом, насолоджуючись кожною миттю! Атмосфера буде незабутньою! — гарантують співорганізатори концерту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — CHEEV — винятковий артист із неймовірним тембром голосу, який сформував власний стиль, у якому він комбінує популярну музику з елементами інді й альтернативи. Його фантастично гарні пісні «Гарно так», «Мрієшся», «Печаль», «Оберігати», «Іминімі», «Пазл» та багато інших набули неабияку популярність у соцмережах. Під їх супровід знято кілька мільйонів романтичних відео. А скільки у нього драйвових пісень! Ви це маєте почути і побачити наживо!

CHEEV — творчий псевдонім Влада Чижикова, автора та виконавця власних пісень із Мінська, який зараз живе в Україні й співає українською мовою.

Зірковий шлях Влада в Україні розпочався у 2018 році. Відкривши для себе українську поп-сцену і будучи зачарованим красою пісень українською мовою, талановитий співак записав і виклав в Instagram ряд самобутніх каверів на таких артистів, як Monatik, The Hardkiss, Tayanna, Mamarika та інших.

Його талант почали помічати в Україні: у 2019 році виконавець взяв участь у проєкті «Голос країни», підкорив журі шоу своїми вокальними даними та потрапив у команду Дана Балана. Цього ж року він заспівав дуетом із Юлією Саніною пісню The Hardkiss «Stones» в ефірі програми «Belsat music live».

У 2019 році вийшов дебютний реліз Влада українською мовою — пісня «Оберігати» під псевдонімом CHEEV. Далі CHEEV почав випускати сингл за синглом («Що це в нас», «Ким завгодно», «Іминімі») та накопичувати матеріал для дебютного україномовного альбому «Drama» із лід-синглом «Гарно так», який презентував у грудні 2021-го.

Пісня «Гарно так» набула шаленої популярності на платформі TikTok, а її органічна популярність поширилася й на інші цифрові майданчики. Трек очолив чарт Apple Music Україна, а також потрапив до топ-чартів Shazam та стрімінгових майданчиків не лише в Україні, а й у Польщі, Молдові та Чехії.

Приходьте 1 липня о 18.00 у театр ім. Садовського на великий концерт CHEEV насолоджуватися його харизмою, потужним голосом та чіпкими баладними мелодіями разом із танцювальними бітами та яскравими приспівами. Чуттєвий вокал та тексти про внутрішні переживання відгукнуться у серці кожного глядача!

Концерт CHEEV буде сповненим романтики, краси і водночас — драйву і запальних танцювальних ритмів. Не пропустіть!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

24 червня, 2023