Його голос — до мурах! Сергій Асафатов у п’ятницю з великим концертом у Вінниці

Новини Вінниці / Його голос — до мурах! Сергій Асафатов у п’ятницю з великим концертом у Вінниці

Вінничани і всі гості міста, готуйтеся до справжньої магії!

У п’ятницю, 21 квітня, о 19.00 у театрі ім. Садовського надзвичайний Сергій Асафатов у межах свого великого весняного туру Україною виступить у рідній Вінниці!

Заспіває із нами улюблені пісні й потішить яскравими прем’єрами, надихне і зворушить, окрилить і нагадає про найцінніше — запалить кожне серце вогниками світла, кохання, надії і щастя!

Всією залою заспіваємо суперхіт й тренд TikTokу «Заведу кота», наші улюблені «Море» і «Люди ідуть від людей», надихаючі «Літай» і «Гарного дня», романтичну «Золото» і зворушливу «Дякую за світанки» з подякою ЗСУ, а також «Крим», «Туман», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало», «Париж» — будуть всі найулюбленіші хіти та багато нових сюрпризів!

А також неймовірної краси світлове шоу і аукціон на підтримку воїнів ЗСУ.

Сергій Асафатов — винятковий співак-мультиінструменталіст, чий дивовижний оксамитовий голос проймає до мурах, а глибокі і неповторні пісні відображають те, що думаємо й відчуваємо всі ми.

Концерти ж завжди проходять із таким драйвом і винятковою атмосферою, що жодних слів не вистачить, аби описати цей захват і ейфорію від пережитої бурі емоцій.

За останній рік Сергій Асафатов написав рекордну кількість вражаючих пісень, які неодмінно торкнуться вашого серця.

А оскільки у новий тур співак поїхав із бендом у повному складі, на концерті глядачів чекатиме подвійний драйв.

Якісна українська музика, приголомшливе світлове шоу, щирі емоції на сцені і в залі — цей концерт буде надзвичайним!

— Рідна Вінниця, щиро запрошую вас на свій концерт! Із нетерпінням чекаю на нашу зустріч! Обіймемося! — запрошує Сергій Асафатов.

Приходьте насолодитися фантастичною красою й отримати найсильніші враження у п’ятницю, 21 квітня, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського на великому концерті Сергія Асафатова!

Квитки на концерт собі, коханим і друзям купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

17 квітня, 2023