Її величність «Королева ночі»: Оля Полякова на свій день народження подарувала фанам фільм про своє шоу

Новини Вінниці / Її величність «Королева ночі»: Оля Полякова на свій день народження подарувала фанам фільм про своє шоу

Уродженка Вінниці, епатажна співачка Оля Полякова вирішила зробити подарунок своїм шанувальникам на свій день народження. Команда виконавиці випустила документальний фільм «Її величність», який присвячений улюбленому публіці шоу «Королева Ночі».

Оля Полякова 17 січня гучно відзначила свій 38-й день народження. Вперше за довгий час співачка зустріла свій власний Новий рік в Україні. З цієї нагоди Полякова потішила своїх фанів фільмом про себе та свій гучний концертний тур. Режисером стрічки «Її величність» став Ігор Лимар.

У фільмі глядачі побачать найяскравіші та найпам'ятніші моменти шоу «Королева Ночі», у тому числі – стадіонний виступ у Львові, який зібрав 35 тисяч глядачів. А також унікальні кадри, зняті перед концертами, багато живих емоцій та особистих моментів.

Нагадаємо, «Королева Ночі» — один із найгучніших проєктів українського шоубізнесу, який приніс Поляковій статус «найгастролюючої співачки» в країні. Загалом Полякова виходила із цим шоу до глядачів близько 400 разів, що є абсолютним рекордом. Сумарно цю програму побачило близько 10 мільйонів людей.