Європейські технології та обладнання дають змогу модернізувати газові мережі Вінниччини

Новини Вінниці / Європейські технології та обладнання дають змогу модернізувати газові мережі Вінниччини

У поточному році АТ «Вінницягаз» замінив майже 5 тисяч комбінованих будинкових регуляторів тиску на сучасні прилади італійського виробництва. До кінця року будуть замінені понад 7 тис. КБРТ.

Про це повідомляють у товаристві.

Застарілі прилади замінюються на сучасні, виробництва провідного європейського бренду Cavagna Group, які мають ряд переваг:

  • Сучасні італійські регулятори Cavagna Group якісні, надійні, довговічні.
  • Забезпечують стабільну та безпечну доставка газу споживачам.
  • Підтримують тиск газу в мережах на заданому рівні.
  • Захищають газові прилади споживачів від стрибків тиску.

«Регулятори Cavagna Group – стабільна та безпечна доставка газу споживачам», - йдеться у повідомленні.

На Вінниччині понад 100 тисяч споживачів газу безпечно та стабільно отримують газ завдяки встановленим КБРТ. Щорічно компанія встановлює 4-7 тис. нових приладів на заміну відпрацьованим.

Доступ до сучасних технологій та обладнання для «Вінницягазу» став можливим завдяки налагодженій РГК співпраці з європейськими партнерами. Це дає можливість модернізувати газорозподільні мережі для безпеки споживачів, зменшення втрат газу та ефективної роботи системи.

«Роботи проводяться за рахунок плати за розподіл газу. Відтак, вчасна оплата доставки газу є запорукою належного технічного стану мереж регіону, вчасної та якісної підготовки газових мереж до зими, стабільної та безаварійної доставки газу до кожного споживача», - додають у компанії.

Новини Вінниці / Європейські технології та обладнання дають змогу модернізувати газові мережі ВінниччиниНовини Вінниці / Європейські технології та обладнання дають змогу модернізувати газові мережі ВінниччиниНовини Вінниці / Європейські технології та обладнання дають змогу модернізувати газові мережі ВінниччиниНовини Вінниці / Європейські технології та обладнання дають змогу модернізувати газові мережі Вінниччини
admin

29 липня, 2022