Який вид обігріву обрати в сучасних реаліях? Переваги електроопалення

Новини Вінниці / Який вид обігріву обрати в сучасних реаліях? Переваги електроопалення

24 лютого 2022 росія почала повномасштабне вторгнення на територію України. Зима 2022-2023 буде найскладнішою за весь період незалежності України. Внаслідок бойових дій було знищено або суттєво пошкоджено понад 500 об’єктів теплопостачання. Наразі в Україні є певні запаси газу у сховищах, але ніхто не може гарантувати їх безпеку та стабільність газопостачання через обстріли з боку країни агресора.

На початку війни українська енергосистема приєдналась до європейської мережі. Наразі електроенергетика є найсильнішою складовою енергосистеми України оскільки може не лише забезпечити власні потреби, а й експортувати електроенергію в країни Європи. Крім того, міністр енергетики Герман Галущенко запевнив, що Україна не збирається підвищувати ціни на електроенергію для населення в умовах війни. 

Для того, аби обігріти власну оселю взимку, не обов’язково мати дороговартісну систему електроопалення. Достатньо придбати обігрівач, для кімнати, в якій ви будете знаходитись: кухня, спальня, тощо. Такий метод є ефективним за умови використання енергозберігаючих технологій: пластикові вікна, утеплений фасад будинку.

Обирати обігрівальний прилад необхідно, враховуючи площу приміщення. На практиці можна керуватися умовою, що на 1 м2 площі необхідно  до 100 Вт потужності обігрівального приладу. Отже, якщо у вас кімната площею 10 м2, то вам знадобиться прилад потужністю до 1 кВт. Відповідно 20 м2 – 2 кВт. Такі норми діють для приміщень з стандартною ізоляцією та висотою до стелі не більше 3 м.

Найкращим бюджетним рішенням в таких умовах можуть стати електроконвектори ТМ ТЕРМІЯ виробництва вітчизняного підприємства ПРАТ “Вінницький завод “МАЯК”. В конвекторах ТМ «Термія» використовуються лише високоякісні комплектуючі, їх якість і безпека підтверджена сертифікатами відповідності Європейського Союзу з 2010 року. Прилади мають широкий модельний ряд з 4 серій: «УНІВЕРСАЛЬНІ»«ЄВРО»«ОПТІМА» та «ОПТІМА+» потужністю від 0,5 до 2,5 кВт. 

В залежності від моделі електроконвектори оснащені термостатом для встановлення і підтримки бажаної температури в приміщенні, ступінчастим регулятором споживаної потужності (або без нього), захистом від перегріву, а також функцією захисту приміщення від заморожування: режим Anti Frost, який дозволяє підтримувати температуру в межах + 5 …+ 8 ° С, що запобігає промерзанню приміщення при мінімальних витратах електроенергії.

Електроконвектори ТМ ТЕРМІЯ відрізняються ступенем захисту оболонки: ІР 20 – для сухих приміщень, ІР 24 – бризкозахищені (підходять для ванних кімнат). 

Прилади підключають до електромережі стандартними вилками, не потребують заземлення, тому вони не вимагають спеціального дозволу на встановлення і можуть використовуватись в будь-якому приміщенні, де є розетка та електрична мережа належної потужності. Прилади продовжують працювати при значних відхиленнях напруги електричної мережі. 

Електроконвектори можна застосовувати як стаціонарні обігрівачі, змонтовані на стіні, або як підлогові (мобільні) із застосуванням  опор. Універсальні конвектори допускають обидва способи застосування. 

Всі електроконвектори ТМ ТЕРМІЯ мають 5-річну гарантію та розраховані на роботу протягом 10 років.  

Ознайомитись з повним переліком електроприладів ТМ ТЕРМІЯ виробництва ПРАТ “Вінницький завод “МАЯК” ви можете в нашому офіційному інтернет магазині https://shop.termia.com.ua/ або в магазинах наших партнерів.

Підписуйтесь на наш YouTube канал https://bit.ly/3nIGbyy.

admin

23 липня, 2022