Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)

Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)

У Facebook-групі «Старі фото Вінниці» опублікували чорно-білі кадри міста «зразка» 1948 року. Нещодавно закінчилася Друга світова. Вінниця ще лише відновлюється після війни.

У Facebook-групі «Старі фото Вінниці» опублікували чорно-білі кадри міста «зразка» 1948 року. Нещодавно закінчилася Друга світова. Вінниця ще лише відновлюється після війни.

Нарізка кінокадрів від Лариси Білоус з кіножурналу «Радянська Україна» та фільму «В місті над Бугом» повертає у часи, свідків яких вже не так багато у Вінниці.

На нинішній Соборній ростуть ще молоді липи, Староміського мосту не існує, а паром нібито долучає до тихого передмістя. Лише у центрі можна побачити автівки, а на Старому місті – природу та великий Замковий пагорб.

Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)Новини Вінниці / Якою Вінниця була у 1948 році? Молоді липи у центрі та паром на Старе місто (ФОТО)
Олеся Рудницька

19 квітня, 2020