Які вони, наймодніші кольори осені 2020 року?

Новини Вінниці / Які вони, наймодніші кольори осені 2020 року?

Штучний інтелект Інституту кольору Pantone розібрав колекції модних будинків та основні Instagram-трендів визначив модні кольори на рік вперед з точністю у 90%.

Штучний інтелект Інституту кольору Pantone розібрав колекції модних будинків та основні Instagram-трендів, аби визначити модні кольори на рік вперед з точністю у 90%.

Отже, згідно за даними, розміщеними на сайті компанії Heuritech, модними будуть такі кольори як:

М'ята

Ця палітра складається з відтінків Misty Jade, Water Fall і UltraMarine Green. Експерти відзначили, що нефрит, бірюза і зелений асоціюються з 1980-ми роками і дарують відчуття спокою та гармонії.

Пастель

Лавандовий Lupine, ніжно-блакитний Blue Topaz, і рожевий Blushing Pink, за словами експертів, стануть популярними серед чоловіків. Пастельні кольори зазвичай асоціюються з теплом, весною та викликають ностальгію.

Відтінки землі

Фахівці порадили поєднувати коричневий Tawny Birch, темно-зелений Military Olive і бежево-персиковий Sheepskin з більш яскравими відтінками.

Синій

Класичний синій – головний колір 2020 року. Проте трендовими також стали й інші відтінки: Blue Bird, Marina і True Blue.

Рожевий

Від пудрового до насиченого ягідного кольору – ця палітра стала популярною в соціальних мережах, адже привертає увагу і завойовує прихильність. Хоч і рожевий – традиційний жіночий колір, але експерти відзначили, що багато дизайнерів використовували ці відтінки у попередніх колекціях для чоловіків.

Ірина Заіковата

20 серпня, 2020