Якби кандидати могли матюкатися: Бампер і Сус у Вінниці показали, якими були б дебати (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Якби кандидати могли матюкатися: Бампер і Сус у Вінниці показали, якими були б дебати (ВІДЕО)

«Без цензури» назвали свій концерт у Вінниці ютуб-зірки Петро Бампер і Сус. Ввечері 23 травня у МПМ «Зоря» цензури справді не було. Хто бачив відеоролики цих акторів в мережі, той знає… Зате було весело і, головне – правдиво.

«Без цензури» назвали свій концерт у Вінниці ютуб-зірки Петро Бампер і Сус. Ввечері 23 травня у МПМ «Зоря» цензури справді не було. Хто бачив відеоролики цих акторів в мережі, той знає… Зате було весело і, головне – правдиво.  

«Перед тим, як ми почнемо виступ, є одне важливе питання, яке потрібно закрити відразу: як будемо виступати – з матюками чи вам по…й?», - запитав на початку концерту Сус.

Що відповіли глядачі, здогадатися не важко.

Тепер про самого Суса. Повне ім’я персонажа – Сергій Сусельдорф, який називає себе політтехнологом. А грає його актор-КВНник Сергій Щербаков. У 2000-х він виступав у київській команді КВН «Аляска», був сценаристом команди ЧП (Мінськ). Пізніше – сценарист та актор програми «Велика різниця». Був керівником авторської групи та актором у програмі «Педан Притула шоу».

І ось тепер його криє матом якийсь Петро Бампер. Відомим цей персонаж українського актора Олексія Супруна став у 2009 році, коли з’явилось шоу «Українці афігенні». У ньому, до речі, теж був задіяний нинішній партнер Бампера по сцені Сус. А особливої популярності та нинішнього реноме персонаж Олексія Супруна почав набувати в мережі, коли Петро Бампер – тракторист колгоспу «40 лєт без урожая» зібрався у президенти…      

У Вінниці, до речі, артисти теж показали номер про те, як кореспондент брав інтерв’ю у голови колгоспу, в якого все добре, але є одна х…ня.

 

Знайомство з глядачами в «Зорі» Бампер і Сус почали із ситуацій, які, кажуть, траплялись з кожним. І вгадали доволі влучно:

«Йдеш по вулиці, не знаєш – котра година. Дістав мобільний, подивився - котра година, поклав в кишеню і знову не знаєш – котра година. Або коли м’ясо в зубах застрягає – візьми виплюнь, в тебе ж рот, а не холодильник, що ти ним наїсишся? Ні, треба з’їсти, а потім плюватися. А признайтесь, хто в дитинстві бився із соняшником? У кого була «реальна така заруба? А хто був присутнім на пологах?»

Знайшовся у залі вінничанин, який і з соняшниками бився, і на пологах каже, що був.

«То ти, мабуть, не одне поле соняшників поклав? А жінка в тебе є? Чи ти по чужих пологах ходиш?»

Із таким веселим «інтерактивом» і пройшов увесь концерт: Бампер і Сус радились з глядачами, як їм назвати свій новий телеканал, який вони збираються створити, щоб показувати тільки правду і називати речі своїми іменами. Ну, своїми – так своїми, - вирішили глядачі і підказали назву. Довго не креативили: так склалося, що назви ледь не всіх каналів у нас чомусь складаються із трьох літер. То навіщо вигадувати велосипед?..)

Дві години пародій на різноманітні нинішні телевізійні шоу та новини пройшли непомітно і весело. Для глядачів актори влаштували цілком серйозну вікторину – потрібно було відгадати, хто зображений на фото. Неабияку ерудицію продемонстрував вінницький історик-реконструктор Віталій Головенько, за що і отримав 100 гривень та селфі із Бампером і Сусом на сцені.

Майже серйозно артисти розповіли про сам інструмент їхньої творчості – матюк: добре це чи погано. Дійшли висновку, що - п’ятдесят на п’ятдесят. Наприклад, нещодавні дебати кандидатів були б значно змістовнішими, якби там використовували ненормативну лексику. Навіть показали, як це могло б бути…

Обережно: на відео дуже ненормативна лексика

Фото зі сторінки Віталія Головенька