Як зміниться керівництво Вінницької ОДА? Борзов бачить поряд іншого першого заступника

Новини Вінниці / Як зміниться керівництво Вінницької ОДА? Борзов бачить поряд іншого першого заступника

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов ще 14 липня підписав розпорядження № 432 «Про зміни у структурі апарату обласної державної адміністрації та внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23 вересня 2010 року № 397». Вони передбачають не лише скорочення 21 посади в апараті ОДА, зокрема вакантної заступника голови «по діджиталізації». Наступним кроком має стати певна «рокіровка» серед заступників.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов ще 14 липня підписав розпорядження № 432 «Про зміни у структурі апарату обласної державної адміністрації та внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23 вересня 2010 року № 397». Вони передбачають не лише скорочення 21 посади в апараті ОДА, зокрема вакантної заступника голови «по діджиталізації». Наступним кроком має стати певна «рокіровка» серед заступників.

За інформацією з різних власних джерел NaПарижі відомо, що нинішнього першого заступника голови ОДА Сергія Здітовецького «понизять» до «звичайного» заступника. Наталю Заболотну, яка відповідає за соціальний блок, навпаки призначать першим заступником, точніше заступницею. Ігоря Івасюка, який наразі курує освіту, звільнять з посади заступника. А для Олександра Піщика нічого не зміниться. Фактично усі кадри попередника - Владислава Скальського – зберігаються, адже Івасюка призначали у 2014-му.

Щодо ліквідації посади заступника, яка досі була вакантною, то її появі, як запевняють, слід завдячувати колишньому міністру Кабміну Дмитру Дубілету, який вірив у те, що за діджиталізацію на рівні облдержадміністрацій має відповідати профільний заступник.  

Макс Мельник

21 липня, 2020