Як виростити чоловіка в домашніх умовах? У понеділок вінничани дізнаються на вибуховій виставі для дорослих

Новини Вінниці / Як виростити чоловіка в домашніх умовах? У понеділок вінничани дізнаються на вибуховій виставі для дорослих

Феєрична комедія «Як виростити чоловіка в домашніх умовах» з Ірмою Вітовською і Олексієм Гнатковським у понеділок у Вінниці!

З тонким гумором і величезною кількістю одкровень та інтерактивів 29 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського поринемо у секрети ідеальних стосунків між чоловіком і жінкою!

Буде весело і водночас — дуже глибоко і сильно. Про кохання, родини і кожного з нас!

Вінничани і гості міста, не пропустіть! Це та особлива вистава, після якої виходиш із усмішкою на обличчі і з теплотою у серці!

У центрі сюжету вистави — історія сильної красуні Мар’яни. Вона має чудову роботу, гроші… Все, крім кохання! Або хоча б просто чоловіка. В один прекрасний вечір вона побачила рекламу про те, що ідеального чоловіка можна тільки виростити... Навіть в домашніх умовах!

Фінал цієї фантастичної історії буде бурхливим і неочікуваним!

А разом із улюбленими акторами: Ірмою Вітовською та Олексієм Гнатковським — вінничани знайдуть відповіді на найважливіші питання: що таке кохання і чи так важливо бути ідеальними у стосунках?

— Ця легка, неймовірно весела і зворушлива комедія нагадає всім глядачам про найважливіше — кохання і важливість берегти того, хто поруч. І все — з гумором, захопливим сюжетом та сюрпризами! Тож готуйтеся насміятися досхочу, отримавши найпозитивніші емоції, й піти з вистави із найприємнішим післясмаком і бажанням якнайшвидше обійняти й поцілувати свою кохану половинку, — відзначають організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — Крім того, одна із родзинок цієї вистави у тому, що глядачі зможуть відчути себе учасниками дійства! Ірма Вітовська та Олексій Гнатковський здивують усіх блискучою імпровізацією, дуже великою кількістю інтерактивів та взаємодією із залою!

Беззаперечна окраса вистави «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» — участь у ній надзвичайної Ірми Вітовської, яку мільйони українців обожнюють за талант, неймовірну харизму і щирість. У неї дійсно кожна роль особлива!

Разом із зіркою фільму «Довбуш» та Івано-Франківського національного театру ім. І. Франка Олексієм Гнатковським, актори постійно підтримують українських захисників, передаючи з показу кожної вистави частину коштів на придбання найнеобхіднішого для воїнів ЗСУ.

Зокрема, цього тижня передали чергову автівку для захисників. А з нового показу у Вінниці закриють наступну нагальну потребу за запитами військових.

— У виставі «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» ми бешкетуємо трохи. Та головне, про що хочеться сказати всім глядачам — як важливо у сьогоднішній темний час цінувати того, хто з вами поруч! — відзначає Ірма Вітовська. — Зараз багато половинок дуже далеко. До війни, за статистикою, кожна третя пара не проживала навіть три роки разом. І це нічого, коли є тільки двоє, а коли є живі сніжинки і сніжки... Мені здається, що зараз ми стаємо сильнішими, чистішими. Нас випробовують залізом, вогнем, темнотою. Але в цей час ми розуміємо, що ми стаємо чистішими! Тож у цій виставі у фіналі я завжди прошу взятися за руки глядачів, хто прийшли удвох. А того, хто чекає когось — згадати, навіть якщо кохана половинка вже не тут… Чекаючи перемогу, наше світло і нове життя, ми вже повинні покращувати колишню статистику!

Приходьте у понеділок, 29 травня, о 19.00 у театр ім. Садовського за незабутніми враженнями на комедію «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?»

Ця чудова вистава про кохання і стосунки на 100 % підніме всім настрій й однаково сподобається як жінкам, так і чоловікам!

Квитки на виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».