Як виглядав Operafest Tulchyn – 2019 з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Як виглядав Operafest Tulchyn – 2019 з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

На Вінниччині завершився пятиденний фестиваль Operafest Tulchyn – 2019, який проходив просто неба на території старовинного палацу Потоцьких у Тульчині. Фест запам’ятався особливою атмосферою, вишуканою програмою та цікавими локаціями. Але завжди хочеться оцінити дійство згори - з висоти пташиного польоту.

На Вінниччині завершився пятиденний фестиваль Operafest Tulchyn – 2019, який проходив просто неба на території старовинного палацу Потоцьких у Тульчині. Фест запам’ятався особливою атмосферою, вишуканою програмою та цікавими локаціями. Але завжди хочеться оцінити дійство згори - з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, NaПарижі писав, що українсько-німецькою оперетою, «Гуцулкою Ксенею», вогняним шоу та балетом просто неба стартував GRANDOPERAFEST, а також чим дивували глядачів у передостанній день та на феєричному закритті Operafest Tulchyn – 2019.

На YouTube–каналі Birdie опублікували відео «ОПЕРАФЕСТ Тульчин 2019», де показали палац і парк під час фесту з висоти пташиного польоту, яке «позбавили» кадрами з концерту та містечка майстрів.

Олеся Рудницька

12 червня, 2019