Як вінничанки в Угорщині «запалювали»

Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»

Вінничанка розповідає про корпоративний відпочинок у Німеччині та Угорщині, тест-драйв, купальні, фотосесії та запрошує до співпраці.

Подорож – це свято для душі, а на тендітну дівочу душу вона впливає навіть краще, ніж шопінг. Якщо ж у подорож відправляєшся зі своїми колегами, то навіть короткий відпочинок «розтягується» на тижні - жарти, розмови, перегляд фотографій, сотні лайків у соцмережах та приємні спогади. Ще приємніше отримати корпоративний відпочинок, як нагороду за сумлінну працю.

Саме такий розкішний подарунок організували для своїх колег партнер компанії AVON Світлана Холодюк та менеджер по розвитку бізнесу Ірина Шевчук.

 «Я обожнюю свою роботу. Вона приносить фінансову незалежність, дає можливість відчувати себе вільною, подорожувати світом, мати гарних друзів та партнерів по бізнесу. Компанія AVON надає таку можливість на усіх рівнях співпраці, і гідно оцінює тих, хто прагне до успіху.  Зокрема, нещодавно від компанії АVON, в якості винагороди, я отримала туристичну поїздку до Німеччини. Разом з кращими партнерами з усієї України я побувала у Мюнхені. Це була незабутня подорож, в програмі - музей БМВ  та тест-драйв однієї з новинок німецького автопрому – автомобіля  BMW330. А ще прогулянка по Дунаю та екскурсія старовинними палацами Баварії. Щодо гастрономічних  насолод, це звичайно, неймовірна кількість сортів знаменитого німецького пива», - зазначає Світлана Холодюк.

Традицію відзначати кращих на загальноукраїнському рівні підтримали і у Вінниці. Світлана Холодюк та Ірина Шевчук організувала для своїх вінницьких партнерів пізнавальний та захоплюючий корпоративний відпочинок.

«Ми їхали на вікенд, тож програма мала бути різноманітною, а подорож недалекою. Вибір впав на Угорщину. Тут ми змогли насолодитися і  СПА-процедурами в термальних купальнях Мішкольц-Тапольце та Егеру, і дегустацію справжніх егерських та токайських вин, і, звичайно, скуштувати славетний угорський гуляш», - пригадує пані Світлана.

Вінничанки від угорської гостинності були у захваті – цікаво, корисно, а скільки компліментів! Чи не на кожному кроці дівчат запитували: «Такі красуні! Ви звідки?»…

«Ми з AVON», -  відповідали  вінниччанки.

 «О, AVON ми знаємо і полюбляємо!», - зазначали господарі.

Час подорожі промайнув швидко та весело. Звичайно, не забули дівчата про "святая святих" кожного заходу – фотосесію та селфі. Мальовничих локацій в Угорщині безліч - середньовічні фортеці, термальні купальні та винні погреби.

Згодом найкращі фото за бажанням дівчат «перетворились» на магнітики для холодильника. Чудовий сувенір, на якому закарбувались яскраві миттєвості спільного відпочинку, нагадуватиме партнерам і про подорож, і про відчуття безтурботності та справжної дівочої дружби.

Хочете так? Тоді звертайтесь. Пані Світлана розповість вам, як стати частиною команди AVON.

Бізнес-центр знаходиться за адресою:

м Вінниця,  по вул. Соборна. 66 оф. 203.

Телефони:  067 -305-88-25, 063-351-66-33

Е-mail: [email protected]

Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»Новини Вінниці / Як вінничанки в Угорщині «запалювали»