Як розшифрувати дивні звуки пральної машини

Новини Вінниці / Як розшифрувати дивні звуки пральної машини

Іноді ваша пральна машина може раптово почати видавати дивні звуки під час прання одягу. Це може викликати занепокоєння, тому вам потрібно з'ясувати, чому це відбувається.

Іноді ваша пральна машина може раптово почати видавати дивні звуки під час прання одягу. Це може викликати занепокоєння, тому вам потрібно з'ясувати, чому це відбувається. Деякі шуми можуть перерости в серйозні несправності, що призведе до пошкоджень, ремонт яких може з'їсти суттєву частку бюджету. Комплектуючі для пральних машин є на сайті https://master-plus.com.ua/stiralnaya/amortizatoryi/. Таким чином, варто розрізняти звуки, які можна ігнорувати, а на які слід реагувати одразу.

Монети в кишенях

Найбільш поширені шуми - забуті монети в кишенях одягу, вони можуть видавати жахливі звуки. Маленька монета насправді має велике значення, вона може зіпсувати вашу машину. Злийте воду з машини, нахиліть її вперед і назад, вона може впасти в барабан, щоб ви могли витягти її. При виникненні шуму при зливі води з машини перевірте насос на предмет застряглих кнопок або затискачів для волосся.

Скрежет при повороті барабана рукою?

Швидше за все, відокремився певний елемент з одягу, наприклад ребро бюстгальтера застрягло при пранні. Іноді його можна легко вийняти самостійно. Якщо це зробити не вдається, зверніться до сервісу по обслуговуванню пральних машин. Просте очищення вдасться виконати ремонт своїми руками. Вимкніть машину і відключіть її від мережі. Ви можете зробити це навіть під час прання, необхідно лише дотримуватися інструкції. Перевірте гумове ущільнення дверцят і барабан: це ті місця, де, швидше за все, застрягли монети, дріт бюстгальтера і затискачі для волосся. Перевірте фільтр: деякі незакріплені предмети під час прання можуть потрапити туди.

Гуркіт, дуже гучний при обертанні

Найчастіше це викликано поломкою підшипника барабана. Один із способів перевірки - обертання барабана вручну. Якщо лунає шум, підшипники необхідно замінити. Другий і більш простий спосіб перевірки - спробувати підняти барабан відразу за верхню частину дверцят. Зазвичай барабан повинен трохи рухатися, але якщо він рухається вгору і вниз без опору, то швидше за все вийшли з ладу підшипники. Якщо ваша пральна машина з фронтальним завантаженням, всі вони мають амортизатори. Амортизатори бака пральної машини використовуються для центрування руху під час віджиму. Коли амортизатори в вашому фронтальному навантажувачі стануть слабкими, пральна машина видасть гучний стукіт під час циклу віджиму. В іншому випадку павук за барабаном міг зламатися, змінити своє положення або зламати частину механізму. Знову ж таки, вам знадобиться майстер по ремонту.

admin

27 лютого, 2021