Як привітали вінничан Володимир Гройсман, Владислав Скальський і Валерій Коровій (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Як привітали вінничан Володимир Гройсман, Владислав Скальський і Валерій Коровій (ВІДЕО)

За сталою традицією перед Новим роком зі святом вітають. Для Вінниччини є кілька «топових» особистостей, привітання яких, як правило, має особливий характер. Вінничани завжди підтримували цих людей, адже довіряють їм. Переважно для привітань використовуються соціальні мережі.

За сталою традицією перед Новим роком зі святом вітають. Для Вінниччини є кілька «топових» особистостей, привітання яких, як правило, має особливий характер. Вінничани завжди підтримували цих людей, адже довіряють їм. Переважно для привітань використовуються соціальні мережі.

Колишній прем’єр-міністр і спікер ВР, ексмер Вінниці Володимир Гройсман побажав, аби «усе те, що ви задумаєте - нехай здійсниться в кожного з вас», а «усі ваші рідні й близькі, батьки і діти були здоровими і щасливими. Щоб у кожній родині було благополуччя. А нашій країні – миру».

 

Голова Вінницької ОДА Владислав Скальський побажав: «Хай Господь оберігає Ваші сім'ї!».

 

Колишній очільник області Валерій Коровій нагадав, що «ми повинні пам’ятати про тих, хто в силу певних причин не має можливості бути за гостинним столом із своїми рідними та близькими людьми». Він зазначив, що «попросимо у Господа Бога миру і злагоди в нашій країні, щирості почуттів одне до одного, здійснення мрій та простого людського щастя», адже «мети досягає той, хто до неї прагне»...