Як проходитиме ЗНО у Вінницькій області та скільки створено пунктів здачі?

Новини Вінниці / Як проходитиме ЗНО у Вінницькій області та скільки створено пунктів здачі?

Під час онлайн наради в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації  з керівниками освітянської галузі Вінниччини було обговорено організацію завершення навчального року в усіх освітніх закладах області із дотриманням карантинних заходів. А також умови обов`язкового проведення ЗНО.

Під час онлайн наради в Департаменті освіти і науки облдержадміністрації з керівниками освітянської галузі Вінниччини було обговорено організацію завершення навчального року в усіх освітніх закладах області із дотриманням карантинних заходів. А також умови обов`язкового проведення ЗНО.

Відбулась онлайн конференція з керівниками органів управління освітою райдержадміністрацій сьогодні, 10 червня.

Відтепер, аби надавати освітні послуги, педагогічні працівники мають пройти повне обстеження, здати тести на COVID-19, школи зобов`язані отримати відповідний дозвіл від Держпродспоживслужби (вона вимагає ще й аналіз води), здійснити генеральне прибирання закладу і лише за наявності дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту, з дотриманням карантинної дистанції для учнів.

ЗНО, як форма державної підсумкової атестації, відбудеться обов`язково! В області вже створено 64 пункти, чітко окреслено коло учасників та аудиторій із обов’язковим дотриманням усіх санітарних параметрів, соціальної дистанції (не більше 15 учасників ЗНО).

Ірина Заіковата

11 червня, 2020