Як почати кар'єру в цифровому маркетингу

Новини Вінниці / Як почати кар'єру в цифровому маркетингу

Інтернет – явище нового віку, яке стало активною частиною нашого життя і залишатиметься таким для наступних поколінь. Серед найбільш значних змін, викликаних Інтернетом, можна відзначити наш погляд на традиційний маркетинг. Часи продавців “від дверей до дверей” минули. Зараз рекламні пропозиції надходять до споживачів додому через їх онлайн-досвід, і якщо ваш бізнес не рекламується в Інтернеті, ви програєте.

Ніколи не пізно записатись на онлайн курси маркетингу, з попереднім досвідом чи без нього, і потрапити в захоплюючий світ онлайн-маркетингу. Хороша новина полягає в тому, що ви можете навчитися цифровому маркетингу, не відвідуючи курс цифрового маркетингу фізично, хоча є багато варіантів. Ви можете розпочати кар’єру в цифровому маркетингу, набувши необхідних навичок за допомогою онлайн-ресурсів і обслуговуючи клієнтів у всьому світі, не виходячи з дому.

Цифровий маркетинг – хороша кар’єра?

Цифровий маркетинг – чудовий вибір професії. Ми живемо в цифровому світі, і маркетингові бюджети переходять на цифрову рекламу, а не на традиційні маркетингові канали. Компанії повинні покращити свою видимість в Інтернеті, і в усьому світі спостерігається підвищений попит на вакансії з цифрового маркетингу. Той факт, що вам не потрібно фізично бути присутнім у певному місці, робить цифровий маркетинг ідеальним для людей, які хочуть відкрити власний бізнес або працювати як фрілансери на повний робочий день.

Зарплата в онлайн маркетингу

Для багатьох людей саме заробітна плата є стимклом змін кар’єру, а зарплати в цифровому маркетингу більш ніж конкурентоспроможні. Під час нещодавнього галузевого опитування Credo вони виявили, що середня плата консультантів із цифрового маркетингу в усьому світі становить 140 доларів США за годину. Звичайно, ви не зможете стягувати цю ставку з першого дня, існують різні фактори, які впливають на ставку, як-от багаторічний досвід, галузь, у якій працює клієнт, місце розташування країни тощо.

Проте можна сказати точно, що в індустрії цифрового маркетингу можна заробляти гроші, а попит на консультантів із цифрового маркетингу зростає дуже швидко. Найшвидший спосіб розпочати кар’єру в цифровому маркетингу – це набути готових до роботи навичок за допомогою перевіреного покрокового навчального курсу. The.lemon.school навчить вас, як працює цифровий маркетинг, і підготує вас до роботи початкового рівня.

 

admin

24 листопада, 2022