Як не треба вибирати смартфон: 5 найчастіших помилок

Новини Вінниці / Як не треба вибирати смартфон: 5 найчастіших помилок

Смартфон давно став незамінним помічником, що забезпечує не тільки зв'язок, але й доступ до інформації і дозвілля.

Смартфон давно став незамінним помічником, що забезпечує не тільки зв'язок, але й доступ до інформації і дозвілля.

Однак у гарячому бажанні придбати модель якомога дешевше та потужніше, покупці роблять ряд помилок. Про них поговоримо.

Замовлю смартфон із Китаю

Ціни на сайтах китайських рітейлерів, безумовно, приваблюють. Але натомість ви ризикуєте отримати смартфон в наборі з купою проблем. Наприклад, відсутністю гарантії офіційних сервісних центрів або без підтримки українських мереж мобільного зв’язку.

У підсумку, такий бажаний samsung s20 fan edition без потрібних функцій перетвориться на даремний брусок. Потрібна знижка? Дочекайтеся святкових акцій. Там ви знайдете цей та інші смартфони за дуже прийнятною ціною.

На ТБ не брешуть

Здавалося б, за весь час існування телевізора люди отримали щеплення від реклами. Але смартфон, поданий з вигідного ракурсу на екрані телевізора, монітора або банера все одно вабить людину як цукерка на дієті.

Намагайтеся позбутися чар, навіяних рекламою та оцінюйте апарат тільки сухими цифрами. Для прикладу: за посиланням https://eldorado.ua/smartfon-samsung-sm-g973-f-galaxy-s10-black-sm-g973-fzkdsek-/p71265544/ ви знайдете детальну характеристику, яка без рекламних роликів пояснює, що телефон samsung s10 – один з кращих варіантів у середньому ціновому сегменті.

Нехай вибере консультант

Завжди пам'ятайте: консультанти в магазинах, в першу чергу, на роботі. Вони не ваші друзі, а люди, які отримують гроші від продажів. Тому будь-який смартфон, на який ви покажете, буде "кращим".

Щоб діалог із продавцем став продуктивним – завчасно підготуйте запитання з технічної частини.

Довірюсь блогеру на YouTube

На противагу ТБ свого часу з'явився YouTube – незалежний відеохостинг. Так було раніше, а сьогодні гроші та реклама пробралися туди теж. Виробники смартфонів безкоштовно надають свою продукцію популярному техноблогеру в обмін на виключно позитивний відгук.

Переконатися в цьому не важко – в описі до відео ви обов'язково знайдете посилання на магазин. Зрозуміло, в об'єктивності такого огляду не можна бути впевненим. Але, можливо, вам пощастить й ви знайдете відео звичайної людини, яка купила апарат за свої гроші та ділиться враженнями.

Куплю “на всі гроші”

Захмарні цифри гігабайт, дюймів, гігагерц, пікселів та іншого добре виглядають "на папері" та підкреслюють статус власника.

Насправді ж часто буває, коли пристрій використовується лише на 50% від свого потенціалу. Так, він добре працює, але навіщо було переплачувати?

Дешевий смарт з такими показниками? Це мій шанс!

Невідомі бренди часто використовують маніпуляцію в дусі “багато гігабайт за мало грошей”. Насправді це означає, що виробник заощадив на всіх комплектуючих. За підсумком: гігабайт багато, але апарат висне, швидко сідає та просто дратує своєю роботою.

Купити оптимальний смартфон в співвідношенні ціни та якості – це не просте завдання. Отже готуйтеся витратити час на те, щоб повністю розібратися в теорії.

admin

24 листопада, 2020