Як навчатимуться школярі з вересня? У МОН дали роз‘яснення

Новини Вінниці / Як навчатимуться школярі з вересня? У МОН дали роз‘яснення

З моменту запровадження в Україні карантинних заходів навчання в приміщеннях шкіл припинилось. На томість розпочалась нова ера - дистанційного онлайн навчання. Видно дане рішення на стільки сподобалось владі, що з вересня у школах збережуться технології дистанційного навчання. Також за індивідуальним підходом буде опановуватися матеріал, який вивчали під час карантину.

З моменту запровадження в Україні карантинних заходів навчання у школах, тобто в класних кімнатах, припинилось. Натомість розпочалась нова ера - дистанційного навчання. Здається, таке рішення настільки сподобалось владі, що з вересня у школах збережуться технології навчання онлайн. Також за індивідуальним підходом буде опановуватися матеріал, який вивчали під час карантину.

Про це у програмі «Сніданок з 1+1» розповіла в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій.

«Технології дистанційного навчання будуть використовувати у школі більше, і ми перейдемо до іншого формату навчання. Тобто будуть поєднуватися і класно-урочна система, і технології змішаного навчання. З вересня, думаю, вони будуть краще використовуватися в наших школах», – сказала Мандзій.

За її словами, до кінця червня до закладів загальної та середньої освіти будуть надіслані рекомендації, щоб педагоги могли планувати структуру наступного навчального року.

Ірина Заіковата

29 травня, 2020