Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічали

Новини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічали

Під час робочої поїздки на Вінниччину лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав Гайсин. На візит політика до райцентру, схоже, місцеві мешканці чекали давно, адже на зустріч прийшли сотнілюдей різного віку. Одні хотіли послухати, що скаже столичний гість та зробити селфі на пам'ять. Інші – просити допомоги у вирішені своїх проблем.

Під час робочої поїздки на Вінниччину лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав Гайсин. На візит політика до райцентру, схоже, місцеві мешканці чекали давно, адже на зустріч прийшли сотнілюдей різного віку. Одні хотіли послухати, що скаже столичний гість та зробити селфі на пам'ять. Інші – просити допомоги у вирішені своїх проблем.

Зокрема, під час зустрічі обговорювалися проблеми, які, переконані гайсинчани, сьогодні болять українців по всій країні. У лідера Радикальної партії запитували, як навести лад у вітчизняній медицині, що робити, коли закриваються ФАПи та лікарні, як добитися справедливих пенсій та зарплат, як врятувати пошту у глибинці та зупинити трудову міграцію.

За словами Олега Ляшка, єдиною можливістю припинити «відтік» українців закордон у пошуках кращої долі та повернути додому людей із заробіток -  підняти заробітні плати та покращити державну підтримку молодим родинам.

«Моя політика - щоб українців було більше. Що це означає? Необхідно дати молоді можливість придбати власне житло за  рахунок кредиту від держави під 2-3% річних на 30 років.Щоб молоді сім'ї могли купити квартиру чи хату в селі, не «тикатися» по найманих кутках. Необхідно збільшити вдесятеро  допомогу при народжені та по догляду за дитиною.Сьогодні 860 грн отримує мама по догляду за дитиною на місяць! Хто за ті 800 гривень можедоглянути дитину? Тому молоді дівчата і бояться народжувати.

Для того, щоб молодь народжувала дітей і з впевненістю дивилася у завтрашній день, вона має мати роботу. Тому для підприємств, які беруть на роботу хлопця чи дівчину одразу після закінчення вишу, необхідно зменшити податки. Тоді компаніям буде вигідно працевлаштовувати молодих людей. За таких умов буде більше українців в Україні», - наголосив Олег Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ переконаний, що інвестиції в освіту - це той шлях, який зробить нашу країну успішною. Адже саме молодь в майбутньому розвиватиме Україну.Однак потрібно розвивати робітничі професії та виводити із занепаду ПТУ.

До речі, на зустріч із Олегом Ляшком у Гайсині люди йшли не з порожніми руками. В знак подяки гайсинчанка вирішила подарувати домашнє - без усілякої пальмової олії - молоко. 

В знак довіри та підтримки місцевий житель Віктор, в свій час представник 27 сотні Самооборони, прийшов із вилами, які політик йому подарував у 2014 році під час Революції Гідності. Чоловік вила у роботі не використовує, береже як пам'ять. Цього разу прийшов по автограф лідера РПЛ.

Зустрічали Олега Валерійовича тепло, нібито рідного. А от чи вдасться втілити у життя політику усе сказане у Гайсині і чи повірили йому місцеві, побачимо вже незабаром…під час виборів у президенти.

 

 

Новини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічалиНовини Вінниці / Як на Вінниччині Олега Ляшка з «майданівськими» вилами зустрічали