Як молодиця чоловіка «обібрала»: на Вінниччині затримали підозрювану

Новини Вінниці / Як молодиця чоловіка «обібрала»: на Вінниччині затримали підозрювану

На Вінниччині правоохоронці затримали 20-річну мешканку села Джурин Шаргородської громади, яку підозрюють у тому, що обікрала сусіда-інваліда – з його банківської картки «зникли» 42 тисячі гривень. Слід зауважити, що шарм дівчини має велику силу…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 14 березня до правоохоронних органів звернувся із заявою 46-річний житель села Джурин Жмеринського району. Потерпілий повідомив, що, невідома особа з його картки викрала 26100 гривень.

У ході проведення першочергових заходів оперативники швидко встановили крадійку. Нею виявилась 20-річна односельчанка потерпілого. 

За попередньою інформацією слідства, дівчина прийшла до заявника та викрала SIM-карту із його телефону. Надалі вона встановила на свій телефон мобільний додаток інтернет-банкінгу й таким чином отримала доступ до картки, з якої зняла 42100 гривень.

Гроші не вилучено у зв’язку з розтратою. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру. Жінка вже потрапляла у поле зору правоохоронців за вчинення аналогічного злочину. 

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Макс Мельник

15 березня, 2023