Як лікують на Вінниччині інфікованого коронавірусом дворічного хлопчика з Борівки (ФОТО)

Новини Вінниці / Як лікують на Вінниччині інфікованого коронавірусом дворічного хлопчика з Борівки (ФОТО)

Стан дворічного хлопчина з Борівки Чернівецького району Вінниччини, що захворів на COVID-19, лікарі визначають як стабільно важкий, але з позитивними зрушеннями. У Могилів-Подільській лікарні чотири бригади медиків пішли на самоізоляцію з дитиною, аби врятувати йому життя.

Стан дворічного хлопчика з Борівки Чернівецького району Вінниччини, що захворів на COVID-19, лікарі визначають як стабільно важкий, але з позитивними зрушеннями. У Могилів-Подільській лікарні чотири бригади медиків пішли на самоізоляцію з дитиною, аби врятувати йому життя.

Як зазначає у Facebook нардеп Геннадій Вацак, лікарі «відстоюють зміни по 12 годин».

«Гарні новини станом на сьогодні: хлопчик при свідомості, його годують через зонд - це їхня заслуга, тих людей, що бачите на фото!!! Іще одне чудове повідомлення: медики здорові, що підтвердила вінницька лабораторія», - зазначив парламентарій.

Фото з палати, де лікується інфікований коронавірусом маленький пацієнт, опублікував на своїй сторінці Г.Вацак.

Новини Вінниці / Як лікують на Вінниччині інфікованого коронавірусом дворічного хлопчика з Борівки (ФОТО)Новини Вінниці / Як лікують на Вінниччині інфікованого коронавірусом дворічного хлопчика з Борівки (ФОТО)Новини Вінниці / Як лікують на Вінниччині інфікованого коронавірусом дворічного хлопчика з Борівки (ФОТО)Новини Вінниці / Як лікують на Вінниччині інфікованого коронавірусом дворічного хлопчика з Борівки (ФОТО)
Олеся Рудницька

1 квітня, 2020