Взяти шлюб до півночі можна сьогодні у Вінниці та Калинівці

Новини Вінниці / Взяти шлюб до півночі можна сьогодні у Вінниці та Калинівці

На Вінниччині сьогодні можна зареєструвати шлюб або подати заяву про його реєстрацію до півночі. Мінюст визначив два відділи державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькй області, де «Кохання буде поза часом»

На Вінниччині сьогодні можна зареєструвати шлюб або подати заяву про його реєстрацію до півночі. Мінюст визначив два відділи державної реєстрації актів цивільного стану у Вінницькй області, де «Кохання буде поза часом».

Про це повідомляють офіційні джерела.

«В День Святого Валентина відбудеться проведення заходу «Кохання поза часом». У Валентинів день всі закохані, навіть вночі, зможуть подати до відділу державної реєстрації актів цивільного стану заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати шлюб, якщо він призначений у вищевказаний день», - йедться в інформації.

Тож, якщо ви не підготували подарунку коханій людині, можете зробити пропозицію руки та сердця і попрямувати до найближчого «рагсу».

До Вінницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), який знаходиться у Вінниці по вулиці Замостянська, 26, та Калинівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький), який знаходиться за адресою: м. Калинівка, вул. Вадима Нестерчука, 22. 

Уточнення - потрібен попередній запис... 

На фото весілля Потапа та Насті (фото з відкритих джерел)