Вивезли в багажнику на кладовище: криміналом закінчилась «сімейна драма» на Вінниччині

Новини Вінниці / Вивезли в багажнику на кладовище: криміналом закінчилась «сімейна драма» на Вінниччині

«Мандрівкою» на кладовище у багажнику авто та кримінальним провадженням закінчилась «сімейна драма» у селі Чуків Немирівського району на Вінниччині. 10 липня працівники поліції затримали 32-річного місцевого жителя за підозрою у побитті та незаконному позбавленні волі співмешканця своєї сестри.

«Мандрівкою» на кладовище у багажнику авто та кримінальним провадженням закінчилась «сімейна драма» у селі Чуків Немирівського району на Вінниччині. 10 липня працівники поліції затримали 32-річного місцевого жителя за підозрою у побитті  та незаконному позбавленні волі співмешканця своєї сестри.

Як повідомили у відділ комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців звернувся 37-річний житель села Чуків та розповів, що 9 липня брат його співмешканки разом з трьома товаришами, застосувавши фізичну силу, зв’язав його та у багажнику автомобіля вивіз на кладовище, де змушував виїхати з села.

«Опитавши усіх учасників події, працівники поліції з’ясували, що між потерпілим та родиною його співмешканки склались неприязні стосунки. Протягом кількох місяців брати жінки змушували чоловіка виїхати з села. Зрозумівши, що погрози не діють, один з братів вирішив вплинути на потерпілого за допомогою сили. Після чергового родинного конфлікту правопорушник побив потерпілого, зв’язав йому руки та, заручившись підтримкою трьох товаришів, у багажнику свого автомобіля вивіз його на кладовище, де пригрозив розправою, якщо той не виїде з села», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). За таке правопорушення передбачено до 5 років ув’язнення. Правова оцінка діям інших учасників події буде надана в ході досудового розслідування.