Виставлено на продаж комплекс державної Вінницької картографічної фабрики

Новини Вінниці / Виставлено на продаж комплекс державної Вінницької картографічної фабрики

Після тривалого занепаду та частково штучного створювання перепон для розвитку ДП «Вінницька картографічна фабрика» стає історією. У Форді держмайна прийняли рішення про продаж на аукціоні майнового комплексу держпідприємства.

Після тривалого занепаду та частково штучного створювання перепон для розвитку ДП «Вінницька картографічна фабрика» стає історією. У Фонді держмайна прийняли рішення про продаж на аукціоні майнового комплексу держпідприємства.

«Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях від 12.06.2020 року № 638 прийнято рішення про приватизацію шляхом продажу на аукціоні з умовами об’єкта державної власності - єдиного майнового комплексу Державного підприємства  «Державний фонд геопросторових даних України», розташованого за адресою: 21100, м.Вінниця, вул.600-річчя, 19,код ЄДРПОУ 42809403», - вказується на сайті ФДМ.

Зазначимо, що за цієї адресою знаходиться відома вінничанам фабрика, яка за роки свого існування була однією з найкращих у галузі, а в останнє десятиліття «жебракувала», адже залишилася без замовлень і через незрозумілі «команди» з боку керівництва, фактично без засобів для існування, хоча мала умови для випуску картографічної, книжково-журнальної, бланкової продукції та документів суворої звітності.

Олег Верлан

22 червня, 2020