Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до Хмільника

Новини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до Хмільника

Мандрівна виставка "На Зламі" про зміни в житті цивільних внаслідок війни на Донбасі «перебралась» до міста Хмільник. До цього «На зламі» експонувалась у Вінниці

Мандрівна виставка «На зламі» про зміни в житті цивільних внаслідок війни на Донбасі «перебралась» до міста Хмільник. До цього «На зламі» експонувалась у Вінниці.

Презентував її хмільничанам менеджер проєктів Східноукраїнського центру громадських ініціатив Антон Удовенко та адвокат громадської організації «Громадський комітет захисту прав людини» Євген Чекарьов.

«На зламі» - це проєкт, який поєднує особисті історії свідків та постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують наскільки глибокі зміни відбулися у структурі суспільства після початку конфлікту на Сході України. Окрім того, виставка демонструє особисті переживання постраждалих.

До Хмільника виставка завітала на запрошення громадської організації «ПРАВО» і буде експонуватись до 15 вересня в районному будинку культури.

Організатори зазначають, що «На зламі» уже відвідали понад 3000 глядачів з усієї країни. Покази вже відбулися у 8 містах України, далі виставка рушить на Схід України до Луганської та Донецької областей.

Фото з виставки у Вінниці та Хмільнику

Новини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до ХмільникаНовини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до ХмільникаНовини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до ХмільникаНовини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до ХмільникаНовини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до ХмільникаНовини Вінниці / Виставка про життя цивільних на Донбасі «помандрувала» з Вінниці до Хмільника