Вирішив сховатися у дворі серед багатоповерхівок: у Вінниці патрульні розшукали п’яного водія, який вчинив ДТП

Новини Вінниці / Вирішив сховатися у дворі серед багатоповерхівок: у Вінниці патрульні розшукали п’яного водія, який вчинив ДТП

Після вчинення ДТП водій напідпитку спробував домовитися. Він запропонував постраждалому гроші. Коли той відмовився та вирішив викликати патрульних, порушник втік. Його розшукали у дворі серед багатоповерхівок і склали 4 адмінматеріали.

Як повідомляють у патрульній поліції Вінниччини, вчора, 21 квітня, ввечері інспектори прибули на виклик про ДТП на вулиці Академіка Янгеля. Водій автомобіля Ford Fiesta розповів, що в його легковик в'їхав Renault.

Винуватець ДТП спочатку хотів відшкодувати завдані збитки, але водій Ford Fiesta помітив у нього ознаки сп'яніння. Тому зателефонував у поліцію. Почувши це, водій Renault Zoе злякався відповідальності і втік.

Патрульні розшукали його у дворі будинків на вулиці Київській — чоловік якраз стояв біля автівки, на якій вчинив ДТП. У нього дійсно були ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердив і спецприлад Drager — 2,12 проміле алкоголю виявили в організмі кермувальника.

На 37-річного водія автомобіля Renault Zoе патрульні склали 4 адмінматеріали: за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Вчинення ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та за ч. 1 ст. 126 (За те, що не мав при собі посвідчення водія) КУпАП.

Макс Мельник

22 квітня, 2022