Викрав велосипед і поїхав до ломбарду, щоб «здати»: у Вінниці затримали крадія з «досвідом»

Новини Вінниці / Викрав велосипед і поїхав до ломбарду, щоб «здати»: у Вінниці затримали крадія з «досвідом»

У Вінниці кур’єр привіз замовлення до ресторану, залишивши велосипед на парковці перед входом. Зловмисник скористався відсутністю хазяїна та викрав транспортний засіб, на якому поїхав до ломбарду, щоб «здати» річ та отримати кошти…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, крадіжка майна сталась 2 вересня. Пощастило, що працювали камери відеонагляду в закладі. Кур’єр зателефонував до поліції та розповів, що викрадення сталось за кілька хвилин відсутності.  

Завдяки записам з камер відеонагляду правоохоронці ідентифікували особу зловмисника та згодом його затримали. Викрадачем вився 26-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Але зловмисник, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, викрадений велосипед одразу продав. До затримання… От що означає досвід.

Наразі чоловік перебуває під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено позбавлення волі до 8 років.

Також поліція перевіряє чоловіка на причетність до вчинення інших крадіжок.

Макс Мельник

3 вересня, 2022