Викрав $8000: у Вінниці затримали водія вантажівки

Новини Вінниці / Викрав $8000: у Вінниці затримали водія вантажівки

Напарникам звикли довіряти, як інакше працювати. Втім, як виявилося, інстинкти значно сильніші за інші риси. У Вінниці 12 серпня правоохоронці затримали 33-річного місцевого мешканця, якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці 8000 доларів у колеги.

Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Вінницької області, про зникнення особистих коштів правоохоронцям розповів 59-річний водій вантажівки МАН. Заощадження вінничанин зберігав у барсатці, її тримав у салоні, де перебував лише напарник.

Припаркувавши автомобіль на пр.Коцюбинського, він пішов по справах, а повернувшись не знайшов суми.  

Низка заходів допомогла оперативникам вирахували зловмисника. Ним виявився колега потерпілого, 33-річний раніше судимий за майнові та наркозлочини мешканець обласного центру. Чоловіки працюють на одному із підприємств та їздять у спільні відрядження.

Гроші підозрюваний викрав раніше - на одній із автозаправок, скориставшись відсутністю їх власника у салоні автомобіля. Частину встиг витратити на власні потреби.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

13 серпня, 2022