Викрадений з Херсону єнот вкусив за пальці зрадника Сальдо

Новини Вінниці / Викрадений з Херсону єнот вкусив за пальці зрадника Сальдо

Російські окупанти та пропагандисти намагаються пишатися тим, що викрали з херсонського зоопарку єнота. Тваринку намагаються зробити «Z-зіркою». У відповідь ледь не позбавив пальців колаборанта Володимира Сальдо, якого окупанти призначили «керувати» Херсонщиною.

Перед тим, як втекти з Херсону росіяни займались мародерством. Зокрема до Криму було вивезено місцевого єнота. Його використовують у пропагандистських шоу.

Але єнот – справжній патріот України. Під час чергової зйомки до тваринки у кадр потрапив екснардеп Сальдо, який втік разом з росіянами.

Поки терорист-викрадач вихвалявся єнотом, Сальдо вирішив сунути пальці в рот тварині. Зрадник констатував, що єнот його «не прокусив». При цьому видав, що якщо єнот кусається, «значить служить».

Зазначимо, після втечі окупантів із Херсона російська пропагандистка Ганна Долгарьова повідомила про крадіжку єнота як про «єдину добру новину» на Херсонському напрямку. Вона заявила, що тварину із зоопарку викрав її друг. Згодом з'ясувалося, що це був скандальний власник кримського парку львів «Тайган» Олег Зубков.

Полонений російський рядовий із Новосибірська, який назвався ім'ям Олег Макашов, у своєму зверненні попросив уряд РФ обміняти його на єнота, вкраденого загарбниками у Херсоні. окупант. Мережа одразу вибухнула мемами після викрадення єнота - користувачі пропонують викупити тварину за 10 мобілізованих полонених.

 

Олег Верлан

1 грудня, 2022