Вихованець Вінницької МДЮСШ № 5 виборов бронзу на чемпіонаті України з паверліфтингу

Новини Вінниці / Вихованець Вінницької МДЮСШ № 5 виборов бронзу на чемпіонаті України з паверліфтингу

Нещодавно у місті Коломия пройшов чемпіонат України з класичного паверліфтингу, де вихованець Вінницької МДЮСШ № 5 Павло Куліков здобув бронзову нагороду. У змаганнях взяли участь понад 500 спортсменів з 22 команд різних регіонів України. За результатами змагань Вінницька область здобула друге загальнокомандне місце серед юнаків.

Павло Куліков показав високий рівень підготовки та визначився на третій сходинці у ваговій категорії 120 кг. Також варто відзначити, що Павло виявився найкращим у вправі «жим лежачи», здобувши перше місце в цій дисципліні.

«Це вже мій третій чемпіонат України з пауерліфтингу. Для мене це великий досвід та неймовірна можливість показати свої навички та силу. Дякую всім, хто підтримував мене на цьому шляху. Я пишаюся тим, що можу представляти Вінницьку МДЮСШ № 5 на таких важливих змаганнях», – розповів Павло.

Тренери та викладачі спортивної школи також висловили гордість за своїх підопічних. Відзначилися інші спортсмени з Вінниці, показавши гідний результат на чемпіонаті, зайнявши п'яте та шосте місця в різних вагових категоріях.

 

Михайло Білик

9 травня, 2024