Вийшов довгоочікуваний випуск тревел шоу "Дома краще" про Вінницю (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вийшов довгоочікуваний випуск тревел шоу "Дома краще" про Вінницю (ВІДЕО)

Не так давно,  а саме наприкінці літа, у Вінниці проходили зйомки програми про подорож Україною - "Дома краще". Ведучий Євген Синельников розгулюючи містом шукав цікавинки та давав власну оцінку привабливості місту з точки зору туриста.

Не так давно, а саме наприкінці літа, у Вінниці проходили зйомки програми про подорож Україною - "Дома краще". Ведучий Євген Синельников розгулюючи містом шукав цікавинки та давав власну оцінку привабливості місту з точки зору туриста.

Вже 23 жовтня офіційно вийшов майже годинний випуск тревел шоу "Дома краще", у якому під час своєї мандрівки Вінницею Євген Синельников встиг поплавати Бугом на гондолі, дізнатися про вінницький рух велоактивістів, а також посмакувати подільську кухню разом із гастрогідом Оленою Павловою.

- Друзі, що я хочу вам сказати. Можемо, коли захочемо. І Вінниця яскравий цьому приклад. Сучасне, європейське, класне, красиве місто, комфортне для життя. А ви, будь ласка, приїздить і сформуєте власну думку, - резюмував Синельников.

У програмі показали більшість визначних місць Вінниці, зокрема, проспект Космонавтів, садибу-музей Миколи Пирогова, а також ставку Werwolf. На Центральному ринку мандрівник шукав найкраще в Україні сало. Звичайно, не обійшлося і без відвідин фонтану Roshen.

Ірина Заіковата

24 жовтня, 2019