«Вийшло так, що непогана подача, і вона замкнулась сама собою»: Віктор Циганков про переможний гол у ворота Ірландії

Новини Вінниці / «Вийшло так, що непогана подача, і вона замкнулась сама собою»: Віктор Циганков про переможний гол у ворота Ірландії

Вихованець вінницького футболу, вінгер київського «Динамо» та збірної України прокоментував переможний гол у ворота ірландців на початку другого тайму матчу Ліги націй та тактику команди.

Нагадаємо, матч у Дубліні завершився з рахунком 0:1. Циганков вийшов по перерві, на 47-ій хвилині пробивав штрафний, і м’яч залетів у дальній кут.

«Тренер завжди дає поради, коли хоче, щоб гравець вийшов та освіжив гру. Треба було забивати, треба було щось придумувати, якісь моменти. Вийшло так, що швидко забили і вже краще вели гру. Треба було додати у швидкості, в атаці, і, повторюсь, треба було забивати. Вбігати в зони та створювати якісь моменти.

Гол? Звичайно, я подавав. Але вийшло так, що непогана подача, і вона замкнулась сама собою. Дуже радий за нашу перемогу. Якщо вона трохи додасть усмішок нашим людям та позитиву... Ця перемога для нашої країни. Звичайно, нам дуже хотілося поїхати на чемпіонат світу. Це дуже важкий момент. Але починається новий день, нові вимоги, нові результати. Тому треба було швидко перемкнутись.

З Ірландією була інша гра, інший турнір. Ми добре почали. Сподіваюсь, що так воно і продовжитись. Чи до снаги нам виграти групу? Я гадаю, що так. Ми зараз б’ємось за нашу країну, за наших людей. Заради них ми будемо робити все, щоб перемагати у кожній грі, з ким би ми не грали. Українці прийшли підтримати нас, було дуже приємно. Ця перемога для них. Будемо робити все, щоб перемагати в кожній грі.

Де б ми не були, нас постійно підтримують. Люди розуміють нашу ситуацію, що відбувається у нашій країні. Сподіваюсь, що це якнайшвидше закінчиться, і наші люди будуть частіше посміхатися. Важкі матчі. Грали постійно на виїзді, постійно літали. Треба було трохи освіжити склад. Якщо ми виграли, отже, всі впорались зі своєю роботою», – сказав Циганков у коментарі ВЗБІРНА.

Макс Мельник

10 червня, 2022