Види кальянів: вибираємо популярний серед молоді аксесуар

Новини Вінниці / Види кальянів: вибираємо популярний серед молоді аксесуар

При покупці кальяну у вас є вибір між димним агрегатом з одним або декількома шлангами. Одинарний шланг подарує вам найкращі враження від димного сеансу, тому що зайвому повітрю нікуди вийти. Коли ви курите кальян з одним шлангом в компанії, дотримуйтеся кальянного етикету, передаючи шланг.

При покупці кальяну у вас є вибір між димним агрегатом з одним або декількома шлангами. Одинарний шланг подарує вам найкращі враження від димного сеансу, тому що зайвому повітрю нікуди вийти. Коли ви курите кальян з одним шлангом в компанії, дотримуйтеся кальянного етикету, передаючи шланг. Кальян з декількома шлангами може виявитися більш практичним рішенням для тих, хто часто буває в компанії друзів. На сьогоднішній день в асортименті доступні варіанти кальянів з 2 шлангами, з 3 шлангами і навіть з 4 шлангами.

Представлена ​​класифікація - далеко не єдиний спосіб поділу димних девайсів. Кальян https://duda.com.ua/category/kaljany/ також розрізняють по стилю, розміру, матеріалами та інше. Розглянемо кожен спосіб класифікації окремо. Інтернет-магазин Дуда експерт в області кальянів і при необхідності наші гуру допоможуть підібрати якісний екземпляр.

Кальяни по стилю

Поряд з варіантами з різною кількістю шлангів, бувають також кальяни, які відрізняються стилем виконання.

  1. Традиційний кальян, зазвичай вироблений на Близькому Сході, має класичну форму з простим дизайном і зазвичай виготовляється з латуні або комбінації металів.
  2. Єгипетський кальян дуже схожий на традиційний стиль і зроблений в Єгипті.
  3. Vapor кальян - це красивий скляний димний агрегат, який дає дуже чистий дим. Всі деталі зроблені з дутого скла, включаючи перехідники та ручку шланга для кальяну.
  4. Все більшої популярності набуває сучасний кальян. Витончені і прості конструкції зазвичай виготовляються з нержавіючої сталі, дерева або алюмінію. Популярно серед юних любителів кальяну.

Асортимент нашого магазину представлений безліччю варіантів, в тому числі і компактними моделями, які підходять для подорожей.

Чи впливає розмір кальяну на якість?

Ідеальна висота кальяну від 60 сантиметрів, такий девайс поєднує в собі продуктивність і стабільність, а також простоту використання. Більш високі екземпляри з великою колбою для води здатні виробляти і затримувати набагато більше диму, дозволяючи створювати великі димні хмари. Маленькі кальяни відмінно підходять для подорожей, але у них немає такої переваги в продуктивності.

Рекомендації по догляду

DuDa рекомендує регулярно і ретельно чистити кальян, особливо шланг і чашу після кожного сеансу куріння. Виконуйте повне очищення за допомогою спеціального миючого розчину не рідше ніж один раз на 3-4 сеансу для досягнення найкращих результатів і усунення накопичення ароматичних соків і бактерій.

admin

4 серпня, 2021