Вуличні грабежі у Вінниці: на Тяжилові затримано підозрюваного

Новини Вінниці / Вуличні грабежі у Вінниці: на Тяжилові затримано підозрюваного

Попри карантинні «запобіжники» випадки такого явища, як гоп-стоп, у Вінниці продовжують реєструвати. У мікрорайоні Тяжилів – ввечері 25 березня – було пограбовано 23-річного вінничанина. Зловмисників затримано.

Попри карантинні «запобіжники» випадки такого явища, як гоп-стоп, у Вінниці продовжують реєструвати. У мікрорайоні Тяжилів ввечері 25 березня було пограбовано 23-річного вінничанина. Зловмисників затримано.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 23-річний містянин звернувся до поліції близько 21.40. Він пояснив, що з товаришем сидів на лавці неподалік одного з магазинів на вулиці Ватутіна. До них підійшли двоє чоловіків, один з яких вдарив його та відібрав 100 гривень, музину колонку та зарядний пристрій.

Неподалік від місця вчинення злочину працівники поліції затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за грабежі та наркозлочини 27-річний вінничанин. У нього вилучили речі потерпілого. 

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає до 6 років ув’язнення.

Макс Мельник

26 березня, 2020