Втретє за добу: росіяни знову вдарили по Кривому Рогу

Новини Вінниці / Втретє за добу: росіяни знову вдарили по Кривому Рогу

Війська РФ завдали третього за добу удару по Кривому Розі. Над містом здіймається дим. Ворожа ракета прилетіла близько 17.00.

Про це повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За його словами, два «прильоти» зафіксовано в районі гідротехнічних споруд.

«Кривий Ріг – ракетний удар. Залишайтеся в укриттях. Нічого не знімайте і не викладайте в соцмережі», – написав він .

Але у місцевих групах користувачі публікують фото та відео наслідків прильотів.

Нагадаємо, сьогодні вдень росіяни вдарили по промисловому об’єкту, а вчора – по гідроспоруді, через що декілька вулиць міста затопило.

Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко надав своє пояснення такої ракетної «уваги» ЗС РФ до Кривого Рогу.

«Про що це говорить? А говорить це про те, що у північному та північно-східному напрямку від Херсона у окупантів все набагато складніше, ніж здається на перший погляд. Ось і шукають шляхи пом'якшення становища своїх передових підрозділів, чинячи відповідний тиск на низку об'єктів у Криворізькому районі. Скажімо так. Не допоможе», – упевнений експерт. - Втрата російськими окупаційними військами правобережної Херсонщини це питання часу. Причому не в особливо тривалому проміжку». 

Олег Верлан

15 вересня, 2022