Все найголовніше про БК Фавбет

Новини Вінниці / Все найголовніше про БК Фавбет

-

Актуальні промокоди та бонуси на сайті Фавбет 

Офіційний додаток доступний власників смартфонів та планшетів на iOS або Android. Скачати програму можна з сайту букмекера або за посиланням https://boardhockey.kiev.ua/bukmekerska-kontora-favbet/. Мобільний додаток має кілька важливих переваг:

  • ексклюзивні бонуси, яких немає у браузерній версії;
  • максимально простий та зрозумілий інтерфейс;
  • повний доступ до всіх можливостей особистого кабінету;
  • комфортні ставки на спорт навіть при повільному інтернеті.

Завантажити iOS-клієнт можна з App Store. А ось у Google Play офіційної програми Favbet немає. Це пов'язано з тим, що Google забороняє розміщувати додатки, пов'язані з азартними іграми та ставками на спорт.

Де скачати мобільний додаток?

З метою безпеки завантажуйте офіційний Android-додаток тільки з сайту букмекерської контори. У такому разі ви гарантовано отримаєте надійний софт без вірусів. Завантаження apk-файлу займає не більше хвилини, ще стільки ж потрібно на те, щоб встановити програму. У налаштуваннях смартфона потрібно заздалегідь дозволити встановлення програм з неперевірених джерел

Мобільна версія – зручна альтернатива

Мобільна версія є спрощеним сайтом, який запускається автоматично через той браузер, який ви звикли використовувати для гри в. Мобільна версія дає гравцям казино такі переваги:

  • ставки на спорт на особисті гроші – 1000+ подій для ставок;
  • внесення депозитів зручними способами;
  • участь в бонусних та акційних програмах;
  • отримання консультацій від служби підтримки.

Для користування мобільною версією вам не доведеться скачувати та встановлювати додатковий софт на смартфон чи планшет. Спрощений сайт відкривається через будь-який браузер незалежно від технічних характеристик смартфона чи планшета. Навіть якщо у вас не найновіший смартфон, ви зможете з комфортом грати онлайн.

Дзеркало та інші способи обходу блокування

Хоча і працює за міжнародною ліцензією, це не гарантує гравцям клубу постійного доступу до особистого кабінету. Саме для обходу блокувань і потрібно дзеркало – простий і зручний інструмент, що дозволяє робити ставки на спорт без обмежень. Для ставок у  дзеркало можна знайти на партнерських сайтах, а можна запросити у служби підтримки.

Важливо! Не використовуйте посилання, які ви знайшли на неперевірених сайтах або просто через пошукові системи. У такому випадку є ризик потрапити на фішинговий сайт, в результаті чого постраждають ваші особисті та платіжні дані.

admin

16 листопада, 2021