«Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину поранено

Новини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину поранено

На Вінниччині збирають кошти для порятунку цуценяти, якого майже не вбив чоловік за те, що той разом з матір’ю забіг на його подвір’я. Моторошну історію смерті собаки Ази та поранення її малюка у Стрижавці, що біля Вінниці, у Facebook розповіла Катя Христич.

На Вінниччині збирають кошти для порятунку цуценяти, якого ледь не вбив чоловік за те, що той разом з матір’ю забіг на його подвір’я. Моторошну історію смерті собаки Ази та поранення її малюка у Стрижавці, що біля Вінниці, у Facebook розповіла Катя Христич.

Жінка зверталася до поліції щодо відкриття кримінального провадження, а також просить усіх небайдужих долучитися до оплати лікування цуцика у ветеринарній клініці. Малеча у критичному стані.     

Нагадаємо, правоохоронці розслідують кримінальне провадження по факту вбивства двох собак на очах у дитини у Гайсинському районі.  

Новини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину пораненоНовини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину пораненоНовини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину пораненоНовини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину пораненоНовини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину пораненоНовини Вінниці / «Врятувати рядового» цуценя: поблизу Вінниці собаку жорстоко вбили, її дитину поранено
Олеся Рудницька

30 квітня, 2020